16 Temmuz 2007 Pazartesi

pek bi tuhafım

cips yerken yağlanmayan klavye ve mause istiyorum.


yada her türlü bilgisayar aparatını kirletmeyen cips istiyorum.

yada çok geniş vaktim olsun mola verebiliyim istiyorum.
bu cips mevzuuyla ilgili birilerinin kesinlikle birşeyler yazdığını düşünüyorum ama yine de muzdarip olduğumu belirtmek istiyorum..
  • haftalardır evde kimse yok, iki çift laf edicek insana hasret kaldım. ulan bari kardişim olsa da ortalıı toplasa:((

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Cips yenmiş ellerle klavye ve fareme dokunulması cinayet sebebidir ya :) Cidden kan dökebilirim. Benim farem bir tanedir çünkü.

[turshu] dedi ki...

dokunmam da dokundurtmam da..
off off...

twilightstrip dedi ki...

dem biz o cipsleri bitirmemismiydik?

[turshu] dedi ki...

yok yaww sakladım senden bi kısmınıu kih kih :P

Mathy dedi ki...

yan tarafında kolonyalı mendil saklıyon, cips yidikçe elini siliyon...ama cipsin tadına varmak istediğinde parmaklarını yaladığında, ne layyynn bu acı tat didiğinde, mendile elini silmeyi bırakıyon...
bırakınız klavye mouse pislensin...temizlenir sonra....tadını çıkar anacım...ko gitsin dötüne...ben öle yapıyom...he he...bilgisayar tuşu dediğin benden, senden kıymetlimi? para bende...kıro diilim allama bin şükür...:PPPP

Adsız dedi ki...

hayıırrrr nabtın kendine turshu!!!
bu resimini gördüümde ki ilk tepkimdi.

klavye ile ilgili pişi anlatayim bende. geçende klavyenin tuşlarının arasına kanatlı karınca kaçı verdi. tuşlarının arasından onu çıkarmak için kalvyeyi ters çevirdim. çevirmemle birlikte öbek halinde çips, çıbık kıraker parçacıkları, susams, çeerdek kabıı vs. ne varsa döküldü. bi an kendimden iirenti oldum. normalde böle pislik yapan biri deiilim ama bilgisayar başındayken insan kendini kaybedio, hasta ruhlu bişi oluoo. bundan kurtulmak gerek.

Adsız dedi ki...

ee karınca noldu? :)

karıncayı kurtardım. onu o bataklıktan çektim çıkarttım, oralarda yaşayamazdı o...:)

zenocadı dedi ki...

Dem..Kardeşler ne işe yarar ki zaten evi toplar, temizlik falan yapar..Seni beni sevmezsin ama yine benden sana fayda var kısıım:)