1 Temmuz 2007 Pazar

pazar mahmurluğu

Haftalar öncesinden ayarlanmış buluşmaya katılıp, çok ballı olduğumdan dolayı bana ulaşan radarlive davetiyemle gecenin bir yarısı solara gidicektim..
ama yaşlanmışım be, saat daha 10 falandı, ben burdan kalkıp hiç biryere gidemem dedim, yaktım davetiyeyi.


neyse acayip manzarası olan bi yerde acayip keyifli vakit gecirdik, akabinde de berk'i dinlemeye gittik. canımbenim kendini davul zannediyo..






ee peki insanın aklına gecenin 2'sinde neden waffle yemek gelir?? benim geliyo işte.. bebeğe inip 3 günlük kalori ihticamızı 5 dakika içinde aldık.

salı gününe bir yarışma projesi teslimimiz var, ben dün akşam bunları yaparken ekip arkadaşalrım gayet çalıştılar..

bu teslim yüzünden önümüzdeki 2 gün uykusuz geceler bizi bekliyor. salı akşamüstü teslim ediciiz projeyi ve 2 saat sonrada blonde redhead konserinde olucam ekipten arkadaşımla.. ulan 2 günlük uykusuzluğun, stresin üstüne konser bayaa şenlikli olucağaa benzer..

hadi bakalım

11 yorum:

Mathy dedi ki...

cuma ve pazar günü için kastım bende...radara gideyim diye...uzak be anasını satayım...yemedi...yarın da marilyn için kasıcam, gitmekte ümitliyim...ama çok üşengeç bi insanım o da ayrı...:)))

ego dedi ki...

şarj >>>>>> deşarj

Unknown dedi ki...

Şu waffle ve kumpiri bir ben sevemedim heralde. Waffle yerine kaygana, kumpir yerine tereyağlı ve kaşarlı patates püresini tercih ederim. Tabi bunları annem yapacak. Bir de üstüne mıhlama çektikmi. Acıktım mı ben ne?

[turshu] dedi ki...

ayy hemşeri çıktık iimi :)

twilightstrip dedi ki...

demliim, 01:00 gibi curumustum ben de, emre bir minder buldu, oraya yigildim kaldim.. iiki gelmedin o saaten sonra bebeem.. yok anacim yaslanmiyorz ama yorgunuz.
ay daha dedikodusunu seyetcez senlen dimae?
:0
:):D

bak jezebel caliya serefine beybim!

poncik dedi ki...

fistimm o acayip manzarasi olan yere beraber gittigimizi hatirlatirim. gerci manzara olayina pek girememistik rezervasyonumuz olmadigindan dolayi sanirsam.

[turshu] dedi ki...

canımsın yaaaa...
bende o akşam paso kulaklarını çınlattım. hatta fırat da wardı (çok slm soyledi sana) ulan dedik bi arıyalılm, karambole arayamadık..
keşke sende olsaydın, neyse geldiinde gideriz artık :)

Nis dedi ki...

Çok baştan çıkarıcı görünüyorlar valla:)Boşver konserde yakarsın:)

Unknown dedi ki...

Anne tarafı safkan Rize :) Değişik bir kırmayım ben.

divadeiwob dedi ki...

blonde redhead sucks

[turshu] dedi ki...

kürşat: o zaman annenle safkan hemşeriyiz :)

evren: manyaktı.. offf offf